Android 5.0 Lollipop voor Galaxy Tab S, andere tablets, pas later in 2015

Over welke Galaxy telefoon een update naar Android 5.0 Lollipop krijgt, weten we stukje bij beetje steeds meer. Echter, tot nu toe waren er maar weinig geruchten – laat staan concrete informatie – over deze grote update voor Samsung’s tablets, zoals de Galaxy Tab S. Via een vermeende Samsung medewerker komen we nu te weten dat de tablets wat later in 2015 aan de beurt zullen komen.

samsung-galaxy-tab-s-10-5-3-1024x682 Android 5.0 Lollipop voor Galaxy Tab S, andere tablets, pas later in 2015

Diep uit de kelders van Reddit duikt informatie op over wanneer Samsung bepaalde apparaten naar Android 5.0 Lollipop zal gaan updaten. Het meeste hiervan was al wel bekend, of liet zich raden. Wel worden nu eindelijk Samsung’s tablets genoemd. Deze komen na aan de beurt na de Galaxy Note 3 en de Galaxy S4, die op hun beurt de Note 4 en de Galaxy S5 voor moeten laten gaan.

De Android 5.0 update voor deze laatste is inmiddels van start, en die voor de Note 4 wordt op korte termijn verwacht. Van Lollipop voor de Note 3 en S4 weten we dat ze ‘vroeg in 2015’ zullen volgen, hoewel we niet precies weten wat dat betekent.

Dus, met andere woorden: de tablets, waaronder de Galaxy Tab S en andere modellen uit 2014, volgens pas later. Hoeveel later is natuurlijk niet bekend, maar ga er maar vanuit dat het nog minstens een paar maanden kan gaan duren voor het zover is.

(via)

Galaxy deal tips

Reacties

Praat mee