Android 5.0 Lollipop update Samsung Galaxy S4 start in Rusland

samsung-galaxy-s4-android-5-0-lollipop-update-rusland Android 5.0 Lollipop update Samsung Galaxy S4 start in RuslandMisschien wel een beetje vroeger dan verwacht is Samsung vandaag gestart met de Android 5.0 Lollipop update voor de Galaxy S4. In Rusland mogen gebruik(st)ers proefkonijn spelen, en de update installeren.

Eerder deze week ging in Rusland al de Lollipop update voor de Galaxy Note 3 van start, en nu volgt dus redelijk snel daarna dezelfde update voor de Galaxy S4. Om precies te zijn, de Russische versie van de Galaxy S4 met modelcode GT-I9500.

Een update voor de Nederlandse Galaxy S4 – de GT-I9505 – staat dus nog niet per se voor de deur. Vermoedelijk zien we de komende tijd eerst nog een paar updates voor het Russische toestel opduiken, waarmee Samsung de bugs in de nieuwe firmware gladstrijkt. Pas daarna zullen andere landen – en toestelvarianten, zoals ‘onze’ Galaxy S4 – aan de beurt komen.

We moeten dus nog even geduld hebben, maar het is goed om te weten dat het updateproces voor de S4 in ieder geval in gang is gezet.

Overigens is een opvallend detail van de Lollipop update voor de S4 dat een aantal standaard applicaties, zoals Play Books en Movies níet standaard worden geïnstalleerd. Uiteraard zijn deze na de update handmatig gewoon te installeren via de Play Store. Waarschijnlijk vond Samsung de update met een omvang van ruim 1049 MB al groot genoeg.

(via)

Beste Galaxy S4 deals per provider

Reacties

  • Michel zegt

   Compleet nieuwe Android, nieuwe TouchWiz, nieuwe apps. Of dat de grootte rechtvaardigt weet ik niet, maar bijna alles wordt vernieuwd dus dat het een bovengemiddeld grote update is, is niet onlogisch.

 1. WimK zegt

  Is het ook mogelijk om de “Update” niet uit te voeren …
  ofwel hoe kom ik van de notificatie af dat ik MOET installeren..
  Voorlopig ben ik tevreden met hoe mijn toestel werkt. en wil niet weer alles opnieuw moeten installeren of aanpassen.

Praat mee