Tip: nu gratis Mont Blanc S Pen bij aankoop Samsung Galaxy Note 4

Dé unieke feature van de Samsung Galaxy Note 4 – en alle andere Notes natuurlijk – is de S Pen stylus. Wie de gewone S Pen maar een beetje gewoon vindt, kan tegenwoordig natuurlijk ook een sjieke S Pen van Mont Blanc aanschaffen. Echter, als je tussen nu en 31 januari een Galaxy Note 4 bij Samsung zelf aanschaft, krijgt je die er gratis bij.

samsung-galaxy-note-4-gratis-mont-blanc-pen-actie Tip: nu gratis Mont Blanc S Pen bij aankoop Samsung Galaxy Note 4

De speciaal voor de Galaxy Note 4 door Mont Blanc ontworpen S Pen kan op het scherm van het toestel gebruikt worden, maar dankzij het opzetstuk kun je er ook ouderwetse dode bomen mee beschrijven. Los is de pen, zoals van een Mont Blanc pen kunt verwachten, niet goedkoop: € 275,-. Maar nu bij de Note 4 dus tijdelijk voor nop.

In tegenstelling tot andere acties van Samsung, hoef je voor deze actie niets te doen – of nouja, je moet voor het einde van de maand de Note 4 in Samsung’s eigen online winkel aanschaffen (€ 699,-, HIER). Je hoeft je niet te registreren, of andere dingen op te sturen.

Meer informatie over deze actie – inclusief de exacte actievoorwaarden – vind je HIER.

Overigens loopt ook Samsung’s MobiProtect actie nog, waarbij je al je gadgets de eerste vier maanden gratis verzekert. Meer over MobiProtect en deze actie vind je HIER.

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Praat mee