4G versie Samsung Galaxy Note 2 van T-Mobile krijgt firmware update

T-Mobile’s branded versie van de Samsung Galaxy Note 2 met 4G verbinding – de GT-N7105 – kreeg de update naar Android 4.4 KitKat afgelopen zomer. En nu volgt een kleine update die het toestel op dezelfde versie van het Android besturingssysteem houdt.

samsung-galaxy-note-2-4g-tmobile-update 4G versie Samsung Galaxy Note 2 van T-Mobile krijgt firmware update

Deze update voor de Galaxy Note 2 met 4G is dezelfde die een tijdje geleden al op T-Mobile’s toestelversie zónder 4G belandde, met firmware versie XXUFNI2 aan boord. Deze laat Android gewoon bij versienummer 4.4.2, en brengt voorzover wij weten geen direct zichtbare veranderingen met zich mee.

Al met al is dit dus gewoon even een update voor tussendoor. Het wachten is uiteraard op de update naar Android 5.0 Lollipop, die zoals onlangs bleek, ook naar de Galaxy Note 2 moet gaan komen. Toch gaat het nog wel even duren voor het zover is, en is een tussentijdse bugfix-update dus niet verkeerd.

Heb jij de update van vandaag geïnstalleerd? Wat merk jij er van?

Galaxy deal tips

Praat mee