Het thema Thema’s: meer foto’s, meer toestellen (update)

Update: de nieuwe thema feature voor TouchWiz is nu ook te zien in een hands on video van de Galaxy A3.

Oorspronkelijke bericht:

Duidelijk toch, de kop boven dit artikel? Nee? Ow, oké. Wie ons nieuws een beetje volgt, kreeg vorige week vast al mee dat je toestellen als de Galaxy A5 en de Galaxy A3 – nog niet te koop, nee – kunt kiezen tussen verschillende visuele thema’s in Samsung’s TouchWiz interface. Opnieuw duiken er foto’s op die deze optie tonen, en een stukje bevestiging dat de feature in de toekomst ook naar andere Galaxy telefoons komt.

samsung-galaxy-touchwiz-themas-1 Het thema Thema's: meer foto's, meer toestellen (update)

Zoals we vorige week al zagen kun je naar eigen smaak een stijl toepassen – thema, dus – op het uiterlijk van de TouchWiz interface. Natuurlijk krijg je daarmee andere achtergrondafbeeldingen te zien, maar ook de icoontjes van de verschillende applicaties veranderen mee, en mogelijk je beltonen en lettertypes.

samsung-galaxy-touchwiz-themas-2 Het thema Thema's: meer foto's, meer toestellen (update)

De nieuwe foto’s tonen een ruimere selectie aan thema’s, en de toevoeging van de thema-optie aan het scherm waarin je – op toestellen met de meest recente TouchWiz versie – de instellingen van het thuisscherm kunt aanpassen.

De nieuwe thema feature is straks dus standaard aanwezig op de Galaxy A5 en A3 – metalen Galaxy telefoons, die vanaf begin 2015 te koop zullen zijn – maar naar verluid ook op sommige Chinese toestelversies van de Galaxy Note 4 en Galaxy S5. Dit zien wij dan maar als een definitieve bevestiging dat het snufje wel degelijk ook op andere toestellen kan verschijnen – waarmee helaas de vraag nog niet beantwoord is wanneer dit dan moet gaan gebeuren.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee