Tip: MobiProtect verzekering actie bij Samsung’s vernieuwde shop

Samsung heeft haar online shop in een nieuw jasje gestoken. Om dit feit kracht bij te zetten, kun je de komende tijd bij aankoop van een telefoon of tablet direct een MobiProtect verzekering af te sluiten die de eerste vier maanden gratis is.

samsung-mobiprotect Tip: MobiProtect verzekering actie bij Samsung's vernieuwde shop

Samsung’s eigen shop is nu een tijdje actief, en biedt een steeds ruimer aanbod aan smartphones, tablets en accessoires. Bestelde apparaten worden dezelfde dag nog gratis opgestuurd, en de volgende dag bezorgd – mits voorradig, uiteraard. Ook het retourneren brengt geen kosten met zich mee.

Menno van den Berg, Managing Director van Samsung Nederland, licht het een en ander toe: ‘In onze webshop vind je vrijwel het volledige Samsungassortiment, met exclusieve producten en diensten die nergens anders verkrijgbaar zijn. Dat gaat verder dan alleen smartphones en Smart TV’s. Zo is de verzekering MobiProtect een heel nuttige aanvullende service. Om onze klanten de best mogelijke dienstverlening te bieden, zijn we van plan om soortgelijke partnerships in de toekomst verder uit te bouwen.

Vanaf nu loopt er voor deze MobiProtect verzekering – een samenwerking met BNP Paribas Cardif – een speciale actie. Wie tussen nu en eind februari een ‘deelnemend product’ bestelt, betaalt de eerste vier maanden niets voor deze verzekering. Daarna kost het pakket € 14,95 per maand. MobiProtect verzekert bijna alle mobiele apparaten binnen één huishouden tegen diefstal, beschadiging en fraude. Meer informatie over deze actie vind je HIER.

Tot de genoemde ‘deelnemende producten’ behoren op dit moment onder andere:

De vernieuwde shop van Samsung vind je HIER.

Galaxy deal tips

Praat mee