Samsung Galaxy Young 2 krijgt stabiliteits update

De nog jonge Samsung Galaxy Young 2 krijgt deze week een bescheiden stabiliteitsupdate. Het toestel draait op dit moment op Android 4.4.2, en deze update brengt daar geen verandering in.

samsung-galaxy-young-2-update Samsung Galaxy Young 2 krijgt stabiliteits update

De Galaxy Young 2, die sinds een paar maanden in Nederland verkrijgbaar is, krijgt daarmee zijn tweede firmware update sinds de release. De veranderingen zijn minimaal, en bestaan voornamelijk uit optimalisaties.

De update, met firmwareversie XXU0ANJ1, is op dit moment beschikbaar voor de unbranded versie van het toestel – gebruik(st)ers die hun Young 2 bij Vodafone hebben aangeschaft moeten nog wachten. Je kunt ‘m installeren via het toestel zelf, en binnenkort ook via Samsung’s Kies programma op je PC.

(via)

 

Galaxy deal tips

Praat mee