Samsung Galaxy tip: Album weergave in de Galerij aanpassen

Dit is weer zo’n kleine tip in de categorie ‘t-is-maar-dat-je-het-weet. Want hoewel het kan, valt het maar weinigen op dat je de weergave van een Album in de Galerij app op menig Galaxy telefoon kunt aanpassen.

samsung-galaxy-galerij-weergave-groter-kleiner Samsung Galaxy tip: Album weergave in de Galerij aanpassen

Om precies te zijn, kun je op veel toestellen kiezen uit een aantal weergave standen. Met de welbekende knijpbeweging – in goed Nederlands: pinch to zoom – kun je kiezen voor méér maar kleinere plaatjes, of minder maar wat grotere afbeeldingen in de Album weergave.

samsung-galaxy-tip-album-galerij-weergave-groter-kleiner Samsung Galaxy tip: Album weergave in de Galerij aanpassen

Op toestellen als de Galaxy S3 en de Galaxy S4 kun je heen en weer zoomen tussen twee verschillende groottes. Nieuwere toestellen als de Galaxy S5 of de Galaxy Note 4 hebben ook nog een soort van mini-weergave – zie de afbeelding hierboven, helemaal rechts. Deze laatste stand is met name fijn als je honderden foto’s hebt, en er snel doorheen wilt scrollen, maar ontbreekt in de oudere – lees: 2013 of eerder – versies van de TouchWiz interface.

 

Galaxy deal tips

Reacties

Praat mee