Samsung Galaxy Note 4: beste high end smartphone

De Samsung Galaxy Note 4 is de beste high end smartphone, aldus de kersverse Telecom Awards. In de categorie van toestellen boven de 400 euro versloeg het toestel onder andere de iPhone 6, HTC’s One (M8) en LG’s G3.

samsung-galaxy-note-4-telecom-awards Samsung Galaxy Note 4: beste high end smartphone

De Telecom Awards – een initiatief van zes Nederlandse telecom websites – werden dit jaar voor het eerst uitgerijkt, en zijn gebaseerd op een combinatie van meetbare en subjectieve criteria zoals beoordeeld door de vakjury.

Wat de waarde van een dergelijke award is, zal pas de komende jaren blijken. Voor nu kan Samsung in ieder geval trots zijn op het feit dat heel wat kenners menen dat de Note 4 de concurrentie in het prijzige segment voorblijft.

Een overzicht van alle awards, én de bijbehorende scores vind je op de website van de Telecom Awards HIER.

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Praat mee