Samsung Galaxy E7 duikt op in database GFXBench

De laatste weken komen we steeds meer details te weten over de Samsung Galaxy E7 – en een aantal hiervan zien we vandaag bevestigd in de database van benchmark GFXBench.

samsung-galaxy-e7-gfxbencg Samsung Galaxy E7 duikt op in database GFXBench

In GFXBench duikt namelijk een variant op van de Galaxy E7, de SM-E7000. In de sporen die het toestel daar achterliet zien we onder meer Qualcomm’s 64 bit Snapdragon 410 processor, een 5,5 inch 720p HD beeldscherm, 2 GB RAM en 16 GB opslagcapaciteit.

Op camera gebied heeft de Galaxy E7 een 12 megapixel lens aan de achterzijde, en een 5 megapixel sensor aan de voorkant van het toestel.

De meeste van deze details lekten onlangs al uit, en bij deze beschouwen we ze dan maar als bevestigd. Eens kijken hoe lang het duur voor ook de Galaxy E5 hier zijn opwachting maakt.

Naar verwachting zal de E serie toestellen – waarvan we tot nu toe dus de E5 en E7 kennen – in Samsung’s nieuwe toestelaanbod het lagere prijssegment gaan bedienen. De A serie vormt dan de mid range, terwijl het high end aanbod gevormd zal worden door de Galaxy S6 en de Note serie. De ontwikkeling van een andere nieuwe high end serie – met de letter U aangeduid – staat momenteel voor zover bekend op pauze, of is zelfs volledig gestopt.

Galaxy deal tips

Praat mee