Sjiek, maar helaas: Limited Edition Samsung Galaxy Alpha in Frankrijk

Samsung zet de Galaxy Alpha neer als een sjieke telefoon. Wat past daar nu beter bij dan een lederen achterkant? Let wel: écht leer, niet het kunstleerachtige materiaal dat onder meer achterop de Galaxy Note 3 te vinden is. Goed idee, dacht men in Frankrijk – en zoals het er nu uitziet alleen maar in Frankrijk.

samsung-galaxy-alpha-limited-edition-leer Sjiek, maar helaas: Limited Edition Samsung Galaxy Alpha in Frankrijk

In samenwerking met Jean-Baptiste Rautureau brengt Samsung’s Franse tak de bovenstaande limited edition – pardon, édition limitée – van de Galaxy Alpha op de markt. Er zijn vier verschillende designs beschikbaar, en hij kost € 649,-.

Het voornaamste struikelblok voor de aanschaf van deze extra-sjieke Galaxy Alpha is het feit dat er maar 100 – honderd, ja – van gemaakt worden. Ieder exemplaar is genummerd, én gesigneerd. En geen enkel exemplaar is bestemd voor de Nederlandse markt.

Gelukkig hebben we hier in Nederland bijvoorbeeld het stijlvolle luipaardprint hoesje, maar – je hebt gelijk – die is toch, uhm, anders. Behoorlijk anders.

(via)

Beste Galaxy Alpha deals per provider

Praat mee