Samsung Finland bevestigt Android 5.0 Lollipop update voor Galaxy Note 2, Galaxy S5 Mini, Alpha, S4

Het lijkt erop dat de Samsung Galaxy Note 2, en beetje tegen de verwachting in, toch de update naar Android 5.0 Lollipop zal krijgen. Tevens zien we voor het eerst een echte bevestiging van deze update voor de Galaxy S5 Mini en de Galaxy Alpha.

samsung-galaxy-note-2-android-5-0-lollipop-update

De Galaxy Note 2 is inmiddels ruim twee jaar oud – in smartphoneland een halve eeuwigheid, zoals bekend. Daarom achtten we de kans dat het toestel ook nog een update naar de nieuwste versie van het Android besturingssysteem klein – tot nu toe althans. Want als we een pagina op Samsung’s Finse website mogen geloven zou de update wel degelijk in de planning staan.

In het Fins valt daar namelijk te lezen dat de volgende Android versie van het toestel inderdaad Android 5.0 Lollipop is. Datzelfde wordt ernaast ook verteld over de Galaxy Note 3, maar dat verbaast ons dan weer helemaal niet.

Dus. Dat is dan duidelijk, toch? Nouja, laten we voor de zekerheid nog een slag om de arm houden. Het zou niet de eerste keer zijn dat een tak van Samsung voorbarige uitspraken doet. Maar we willen geloven, dat is duidelijk.

Let wel: hiermee weten we uiteraard nog absoluut niet wanneer Android 5.0 naar de Galaxy Note 2, gaat komen. Enhet toestel staat vermoedelijk niet vooraan in de rij. Maar als de Note 2 zolang na release nog zo’n significante update krijgt, kijken we ook niet op een maandje. Toch?

Overigens is op dezelfde pagina ook te lezen dat de Galaxy S5 Mini en de Galaxy Alpha de update zullen krijgen. Nu mag dit geen verrassing heten – we gingen er sowieso wel vanuit. Maar een stukje bevestiging, nota bene van de hand – of een website – van Samsung zelf, is natuurlijk nooit weg.

(via)

Beste Galaxy S5 Mini deals per provider

Reacties

  1. marty zegt

    de update voor de galaxy s5, en dan bedoel ik niet de mini,zou ook in december komen, maar welke datum kunnen wij echt verwachten
    want hij is er nog niet, en wij. zitten bijna in januari.

Praat mee