Opvallend: Vodafone branded Samsung Galaxy S2 krijgt firmware update

Een grote update is het niet, maar opvallen doe het toch: Vodafone’s Samsung Galaxy S2 – twee, ja, geen typefout – krijgt vandaag een kleine firmware update.

sgs2 Opvallend: Vodafone branded Samsung Galaxy S2 krijgt firmware update

De Galaxy S2 kwam drieëneenhalf jaar geleden op de markt, en markeerde definitief Samsung’s nieuwe hoofdrol op de smartphonemarkt. Het toestel begon zijn Android carrière met versie 2.3 Gingerbread, en kwam bijna twee jaar later uit op Android 4.1.2 Jellybean, wat tevens het eindstation bleek.

En nu, december 2014 rolt er opeens nog een bescheiden update binnen op Vodafone’s versie van het toestel. De update brengt firmwareversie XWMS2, en houdt het Android systeem op de vertrouwde versie 4.1.2. De firmware heeft een build date van ruim een jaar geleden, dus het is niet zo dat deze nog recent werd samengesteld. Om onduidelijke redenen arriveert hij nu pas op Vodafone’s S2. Beter laat dan nooit, toch?

Heb jij nog een Galaxy S2 van Vodafone, en de update van vandaag geïnstalleerd? Dan zijn we toch wel erg benieuwd of je er iets van merkt, en wat dan zoal. Dus schroom niet, en deel hieronder jouw ervaringen!

Galaxy deal tips

Reacties

  1. AN zegt

    Helaas mijn S2 draait al een ruime tijd CM Kitkat 4.4.4 naar volle tevredenheid.
    Batterijduur is een stuk beter dan op de jellybean rom + tal van andere verbeteringen
    waardoor ik de overstap enkel kan aanbevelen.
    CM heeft ook een van de meest simpele manier om de custom rom er op te krijgen zodat ook een “noob” dit kan.

Praat mee