Opnieuw Android 5.0 Lollipop update voor Poolse Samsung Galaxy S5 (uitrol elders nabij?)

Bijna twee weken geleden kreeg de eerste Samsung Galaxy S5 variant – de Poolse, om precies te zijn – de langverwachte update naar Android 5.0 Lollipop. En nu volgt aldaar een tweede update, die de bugs en problemen met de eerste firmware gladstrijkt.

samsung-galaxy-s5-android-lollipop-nieuw Opnieuw Android 5.0 Lollipop update voor Poolse Samsung Galaxy S5 (uitrol elders nabij?)

Toen we destijds Android 5.0 Lollipop op de Galaxy S5 bekeken, merkten we al op de Poolse update zoal gebruikelijk een soort praktijktest is. Andere landen volgen, nadat de nieuwe software – firmwareversie XXU1BNL7 – aan de hand van de ervaringen in Polen is bijgewerkt en verbeterd. De eerste resultaten hiervan zien we dus vandaag.

Natuurlijk, in Nederland is Android 5.0 nog niet beschikbaar. Maar hopelijk betekent deze nieuwe update, dat Samsung binnenkort ook elders de Lollipop update zal starten, nu de oneffenheden uit de eerste versie weggewerkt zijn.

(via)

Beste Galaxy S5 deals per provider

Reacties

  1. AN zegt

    Hmm kan niet binnen bij sammobile.
    Oud account werkt niet meer waarschijnlijk sinds ze geld vragen, ook geen free 🙁
    Captcha werkt niet.

Praat mee