Oeps! Mogelijk komt er toch geen Samsung Galaxy S6 Edge

Een Galaxy S6 met Edge scherm zoals de Galaxy Note Edge prikkelt natuurlijk de fantasie. Tof dus dat een gerucht beweert dat er inderdaad een Galaxy S6 Edge in de pijpleiding zou zitten. En jammer dus, dat dit mogelijk toch niet het geval is.

samsung-galaxy-note-edge-scherm-per-ongeluk-aanraken Oeps! Mogelijk komt er toch geen Samsung Galaxy S6 Edge

Het Edge scherm van de Note Edge – dat we waarschijnlijk dus niet gaan terugzien op een Galaxy S6 variant

Een insider van Sammobile zou op eerdere beweringen, dat Samsung aan een Galaxy S6 Edge werkt, zijn teruggekomen. Dat neemt niet weg dat Samsung schijnbaar aan Galaxy S6 variant werkt met iets dat afwijkt van de standaard toestelversie. Echter, naar wat dat ‘iets’ kan zijn kunnen we alleen maar raden – en daar beginnen we voor de zekerheid nog maar even niet aan.

In ieder geval zetten we voor nu de hoop op een Galaxy S6 Edge terug in de koelkast.

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Praat mee