Nieuwe ronde Android 5.0 update geruchten voor verschillende Galaxy telefoons

De Android 5.0 update voor de Galaxy S5 is van start – maar er zijn natuurlijk meer toestellen die de sprong moeten gaan wagen. De laatste dagen doken er uit verschillende hoeken nieuwe indicaties op wanneer welk toestel de update gaat krijgen.

android-4-4-3-update-overslaan-android-5-0-lollipop-samsung-galaxy-s5-s4-note-3 Nieuwe ronde Android 5.0 update geruchten voor verschillende Galaxy telefoons

De Franse provider SFR – die dit soort dingen wel vaker bij het rechte eind heeft, want provider – liet onder meer los dat de Galaxy S5, naar nu blijkt dus correct, vanaf december de update krijgt. De Galaxy Note 4 komt vanaf januari aan de beurt – dit hoorden we onlangs al, en lijkt nu bevestigd.

Helemaal uit Zuid-Korea zelf bevestigt een correspondent van Reuters dat de Note 4 inderdaad pas begin 2015 aan bod gaat komen. Daarna, maar ook nog steeds begin van het jaar, volgen dan de Galaxy Note 3 en de Galaxy S4, en de Galaxy S5 met 4G+ verbinding.

Al met al geen schokkende informatie – we konden dit eigenlijk allemaal al min of meer raden. Maar vooruit, een stukje bevestiging uit kringen die dit soort informatie niet zonder reden de wereld in slingeren is altijd prettig natuurlijk.

(via)

Beste Galaxy S4 deals per provider

Reacties

Praat mee