Meer specificaties Samsung Galaxy J1 opgedoken

Nog niet zo lang geleden visten we de eerste technische specificaties op van een nieuwe Galaxy smartphone met modelcode SM-J100F, die straks mogelijk door het leven zal gaan als de Galaxy J1.

samsung-logo Meer specificaties Samsung Galaxy J1 opgedoken

De specificaties die we toen vonden in de database van benchmark GFXBench, worden nu grotendeels bevestigd door de insiders van Sammobile. En zo blijkt de Galaxy J1 dus inderdaad een nieuw budget toestel, qua prijs vergelijkbaar met de Galaxy Y.

Het toestel heeft een 4,3 inch LCD scherm met een resolutie van 800 bij 480 pixels, en – zoals we al wisten – een 64 bit quadcore processor van Marvell. Verder is er 1 GB RAM aanwezig, evenals 4 GB opslagcapaciteit. In tegenstelling tot wat we eerder vonden, heeft de Galaxy J1 een 5 megapixel camera achter, en een 2 megapixel lens aan de voorzijde. De Galaxy J1 meet 129 bij 68 millimeter, en is net geen 9 millimeter dik, bij een gewicht van 123 gram.

Een idee wanneer Samsung de Galaxy J1 wil lanceren hebben we nog niet – dus houden we het maar op ‘ergens in de komende maanden’.

Beste Galaxy J1 deals per provider

Praat mee