Leuk, als kerstkadootje: een gouden Samsung Galaxy Note Edge

Tuurlijk, mensen. Die Samsung Galaxy Note Edge is een goedkoop telefoontje. Echt. Voor sommigen gewoon te goedkoop zelfs. Gelukkig maar dat je ‘m straks ook in vergulde vorm kunt kopen, al moet je er dan voor naar Vietnam.

samsung-galaxy-note-edge-goud-1 Leuk, als kerstkadootje: een gouden Samsung Galaxy Note Edge

Om de gouden Galaxy Note Edge ook weer niet te duur te maken, is alleen het frame voorzien van een laagje goud. Tenslotte kost een retourtje Vietnam ook nog een paar euri. Wel schijnt de gouden Note Edge op de foto nog niet de definitieve versie te zijn – daarop blinkt mogelijk nog wat meer edelmetaal.

samsung-galaxy-note-edge-goud-2 Leuk, als kerstkadootje: een gouden Samsung Galaxy Note Edge

Helaas ontbreekt het op dit moment nog aan een prijskaartje, of een releasedatum, en is de kans dat je ‘m nog onder de kerstboom kunt leggen dus gering. Gelukkig lijkt ons de aanname veilig dat slechts weinigen op dit stukje uiterlijk-vertoon-met-gebogen-beeldscherm zitten te wachten. Maar bij deze weet je dat ‘ie er is, mocht je op korte termijn de lotto winnen en eens uit de band willen springen.

(via)

Beste Galaxy Note Edge deals per provider

Praat mee