‘Lancering Samsung Galaxy S6 al begin januari’

Ieder jaar vindt er in Las Vegas de grote Consumer Electronics Show (CES) plaats. En ieder jaar komt de vraag voorbij of Samsung een nieuwe topsmartphone dáár aan de wereld zal tonen. Zo ook dit jaar. In Zuid-Korea duikt speculatie op dat Samsung de nieuwe Galaxy S6 al op deze CES zijn opwachting zou kunnen maken.

samsung-galaxy-s6-januari-ces 'Lancering Samsung Galaxy S6 al begin januari'

Om precies te zijn zouden Koreaanse analisten van mening zijn dat een lancering van de Samsung Galaxy S6 tijdens de CES, die van 6 tot 9 januari wordt gehouden, tot de realistische opties behoort. Tevens zou er, in tegenstelling tot recente berichten, wel degelijk een Galaxy S6 Edge in pijpleiding zitten.

Nu bekruipt ons bij informatie van menig analist sowieso vaker de vraag of de beste mensen hun eigen bronnen hebben voor dit soort nieuws, of dat ze ook maar gewoon hetzelfde geruchtencircuit als wij in de gaten houden – bijvoorbeeld om te concluderen dat een er een Galaxy S6 Edge aan zit te komen. En laten we wel wezen: over iedere nieuwe Galaxy S gaat vroeg of laat het gerucht dat deze op de CES editie van dat jaar zal worden gepresenteerd.

Natuurlijk, Samsung’s winst staat onder druk, en het is verleidelijk te speculeren over een vervroegde release van de Galaxy S6. Maar als Samsung het toestel echt al over een paar weken zou onthullen, dan zou er – nemen we maar even aan – nu al meer informatie over het toestel te vinden moeten zijn. Daarnaast is het telefoongehalte van Samsung’s CES aanwezigheid de afgelopen jaren alleen maar geslonken, waardoor de komst van een Galaxy S6 juist daar des te opzienbarender zou zijn.

Je merkt het al: we zijn niet overtuigd, en dat is nog zacht uitgedrukt. Maar in het kader van ‘standaard-geruchten-die-ieder-jaar-wel-even-opduiken’ kunnen we deze alvast afvinken op ons lijstje.

(via)

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Praat mee