Is dit de aluminium behuizing van de Samsung Galaxy S6?

Nadat we vanochtend de Samsung Galaxy S6 al hadden betrapt bij het inreizen in India, duiken er nu foto’s op van wat mogelijk de aluminium behuizing is waar het toestel in gehuld schijnt te gaan.

samsung-galaxy-s6-aluminium-behuizing-1 Is dit de aluminium behuizing van de Samsung Galaxy S6?

Geruchten over een aluminium body voor de Galaxy S6 deden eerder al de ronde, en de kans is dan ook aanwezig dat deze ergens ter wereld in een fabriek van de band rollen. En dat is precies waar de Franse website Nowhereelse foto’s van heeft opgeduikeld. Althans, als het om de behuizing van de Galaxy S5 gaat natuurlijk, want dat is op dit moment niet met zekerheid te zeggen.

samsung-galaxy-s6-aluminium-behuizing-2 Is dit de aluminium behuizing van de Samsung Galaxy S6?samsung-galaxy-s6-aluminium-behuizing-3 Is dit de aluminium behuizing van de Samsung Galaxy S6?

Een curieus detail op de foto’s is natuurlijk de grote ronde opening aan de rugzijde, die plaats moet bieden aan een camera. De laatste jaren stopte Samsung de camera altijd netjes in het midden van hun Galaxy S toestellen. Als dit inderdaad de behuizing van de Galaxy S6 is, zou deze dus een camera sensor krijgen die meer naar de zijkant zit. Er zijn genoeg fabrikanten die het doen – alleen Samsung is daar traditioneel sinds lange tijd niet één van.

Then again, Samsung schijnt de S6 vanaf nul opnieuw te ontwikkelen, dus met dat in gedachten is alles mogelijk. Maar laten we korreltjes zout paraat houden…

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Praat mee