Foto’s van de Samsung Galaxy A7: dunste Galaxy ooit

De Samsung Galaxy A7 is, in tegenstelling tot de kleinere Galaxy A5 en Galaxy A3 nog niet officieel onthuld. Foto’s uit China tonen voor het eerst het toestel, dan het dunste is dat Samsung tot nu toe maakte.

samsung-galaxy-a7-tenaa-1 Foto's van de Samsung Galaxy A7: dunste Galaxy ooit

Eerder al kwamen het een en ander te weten over de Galaxy A7. Zo heeft het toestel een 5,5 inch Super Amoled beeldscherm, met een 1080p full HD resolutie, terwijl de processor een 64 bit octacore Snapdragon 615 is. En nu krijgen we dus via de Chinese certificeringsinstantie TENAA de eerste foto’s van de Galaxy A7 onder ogen.

samsung-galaxy-a7-tenaa-2 Foto's van de Samsung Galaxy A7: dunste Galaxy ooit

Op het eerste gezicht heeft de A7 natuurlijk heel veel weg van zijn kleinere broertjes. Natuurlijk is hij een stukje groter – want groter scherm – maar opvallend is vooral hoe dun het toestel is: met 6,3 millimeter is hij nog een haartje slanker dan de 6,7 millimeter dikke A5 en Galaxy Alpha. Omdat de achterkant van de Galaxy A7 niet verwijderbaar is, zijn de nodige slots voor microSD- en SIM-kaart in de zijkant weggewerkt.

samsung-galaxy-a7-tenaa-3 Foto's van de Samsung Galaxy A7: dunste Galaxy ooit

De belangrijkste specificaties worden nog een keer bevestigd, zoals 16 GB opslagcapaciteit, 2GB werkgeheugen, en het feit dat het toestel in het begin op Android 4.4.4 draait.

Zoals gezegd is de Galaxy A7 nog niet officieel door Samsung geïntroduceerd. De Galaxy A5 en A3 worden begin 2015 in de winkels verwacht – de Galaxy A7 volgt mogelijk wat later. Een Europese toestelvariant bestaat, hoewel er nog geen bevestiging is of de A7 ook in Nederland verkocht zal gaan worden.

Galaxy A7 deals per provider

Praat mee