De Samsung Galaxy Note 4 onder de microscoop

Waar onze Samsung Galaxy S5 ook na het hier ten burele verschijnen in het dagelijks gebruik nog regelmatig werd afgewisseld met de Galaxy Note 3, blijkt de Galaxy Note 4 minder behoefte naar afwisseling op te roepen. Of, simpel gezegd: het is met afstand onze favoriete Galaxy op dit moment. Tijd om een eens onder de microscoop te leggen. Letterlijk.

samsung-galaxy-note-4-diamond-pixel De Samsung Galaxy Note 4 onder de microscoop

Dat is tenmminste wat de Hongaren van Napidroid deden – ze vergrootten verschillende onderdelen van hun Galaxy Note 4 vele malen uit. En voor de liefhebber van miniscule details valt er dan wel het een en ander te zien – bijvoorbeeld het feit dat het beeldscherm van de Note 4 inderdaad is opgebouwd uit Samsung’s diamond pixel structuur, wat in feite een variatie is op de pentile subpixel matrix die al sinds jaren gebruikt wordt in haar Super Amoled schermen.

samsung-galaxy-note-4-logo-achter De Samsung Galaxy Note 4 onder de microscoopsamsung-galaxy-note-4-cameralens-achter De Samsung Galaxy Note 4 onder de microscoop

Ook valt er te zien dat het Samsung logo achterop de Note 4 uit geborsteld aluminium is vervaardigd. Of hoe de cameralens je van héél dichtbij aanstaart. Interessanter is de hartslag sensor en UV sensor combi: met het blote oog zie je het amper, maar juist daarom krijg je een aardig beeld van de schaal van dit soort compacte, mobiele technologie.

samsung-galaxy-note-4-hartslag-sensor De Samsung Galaxy Note 4 onder de microscoop

Je ziet hier maar een greep uit deze macrofoto’s van de Galaxy Note 4. Meer beeldmateriaal vind je bij de makers, HIER.

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Praat mee