Android 5.0 Lollipop update Samsung Galaxy S5 rolt weer verder

Begin december ging zoals verwacht het Android 5.0 Lollipop update proces van start voor de Samsung Galaxy S5. Toen gaven we al een kleine preview van de nieuwe software, die tot nu toe alleen in Polen en Zuid-Korea beschikbaar was. Maar na een korte testperiode rolt de update vanaf vandaag weer verder Europa in.

samsung-galaxy-s5-met-android-5-0-lollipop Android 5.0 Lollipop update Samsung Galaxy S5 rolt weer verder

Zoals wel vaker met dit soort grote updates, heeft Samsung Android 5.0 voor de Galaxy S5 een testperiode gegund, waarbij het updateproces berperkt bleef tot een kleine groep landen. Na een tweetal kleine updates voor de Poolse toestelversie, lijkt alles nu klaar voor het grote werk. En zo komt de update vandaag dus in Spanje aan.

Hoewel nog steeds niet duidelijk is wanneer de update op de Nederlandse Galaxy S5 zal arriveren, kunnen we in ieder geval zeggen dat het vanaf nu echt ieder moment zover kan zijn – of het nu nog in de resterende dagen van dit jaar gebeurt, of vroeg in 2015.

Wil je alvast weten wat er straks allemaal verandert op de Galaxy S5, check dan onze eerdere preview met Nederlandstalige schermafbeeldingen, of lees meer over de veranderingen in Android 5.0 en TouchWiz. Ook de nieuwe handleiding voor de Galaxy S5 mèt Android Lollipop kun je al downloaden.

Beste Galaxy S5 deals per provider

Reacties

  1. WimK zegt

    Is het ook mogelijk om de “Update” niet uit te voeren …
    ofwel hoe kom ik van de notificatie af dat ik MOET installeren..
    Voorlopig ben ik tevreden met hoe mijn toestel werkt. en wil niet weer alles opnieuw moeten installeren of aanpassen

Praat mee