Vodafone’s Samsung Galaxy S4 Mini krijgt bescheiden update

Nadat Vodafone de eerste was die Android 4.4 KitKat voor haar branded Galaxy S4 Mini uitrolde, volgt nu een bescheiden update die het toestel vooralsnog op Android versie 4.4.2 houdt.

samsung-galaxy-s4-mini-vodafone-update Vodafone's Samsung Galaxy S4 Mini krijgt bescheiden update

De nieuwe firmware voor Vodafone’s Galaxy S4 Mini – met versienummer XXUCNJ6 – voegt weinig toe aan het toestel, en strijkt voor zover wij weten alleen wat kleine oneffenheden glad.

Echt grote vernieuwingen zullen waarschijnlijk pas weer komen met een eventuele Android 5.0 Lollipop update. Of de Galaxy S4 Mini deze ook krijgt is op dit moment niet duidelijk, laat staan wanneer.

Je kunt de huidige update installeren via de Galaxy S4 Mini zelf, en inmiddels ook met Samsung’s Kies programma. Merk jij er iets van?

Beste Galaxy S4 Mini deals per provider

Reacties

  1. eva zegt

    Het enige wat ik merk van de firmware update voor de s4 mini, is dat mn toestel nu niet meer te gebruiken is! De update is mislukt en ook de nood systeemherstel functie mislukt steeds. Ben niet blij!

  2. marloes zegt

    Sinds de update is mijn telefoon super langzaam, slaat vaak vast en zijn de weerwidget en alarmklok van slag. De weerwidget geeft nu dagelijks tropische temperaruren aan van 45+ graden Celsius en mijn wekker gaat niet meer om de 10 minuten waar ie op ingesteld staat. Erg vreemd.

Praat mee