Vloeiende samenwerking tussen verschillende apparaten met Samsung Flow

Een telefoongesprek dat je op je smartphone aan het voeren bent doorzetten naar je tablet? Notificaties weergeven op verschillende apparaten? Met het gisteren door Samsung gepresenteerde Flow kan het allemaal.

samsung-flow Vloeiende samenwerking tussen verschillende apparaten met Samsung Flow

Je kunt het natuurlijk al van je Android smartphone of tablet. Eenvoudig kun je content die je nu aan bekijken bent delen via email, Twitter, Facebook, etc. Met Samsung Flow komt daar een nieuwe optie bij: het delen van wat je nu aan het doen bent met één van je andere apparaten.

Zo kun je webpagina’s. gesprekken, documenten, maar ook notificaties eenvoudig doorgeven tussen je smartwatch, je smartphone, je tablet, je PC en je televisie. Een pagina die je aan het lezen bent op je PC zet je direct door naar je smartphone, en je tablet kan de notificatie tonen dat je smartwatch opgeladen moet worden. Ook telefoongesprekken – al dan niet met video – kun je overzetten van je telefoon naar een ander apparaat, en het kijken van een film of het bewerken van een document vervolg je eenvoudig op een ander scherm.

In de onderstaande video kun je zien wat er zoal mogelijk is met Flow:

Voorlopig is Flow nog niet beschikbaar voor de consument. Ontwikkelaar kunnen al wel aan de slag met een preview versie, zodat Flow straks bruikbaar is met een breed arsenaal aan applicaties.

Galaxy deal tips

Praat mee