T-Mobile branded Samsung Galaxy Note 2 GT-N7100 krijgt kleine update

Vanaf vandaag is er een nieuwe, kleine update beschikbaar voor T-Mobile’s branded Samsung Galaxy Note 2 zónder 4G verbinding – de GT-N7100 dus.

samsung-galaxy-note-2-4g-tmobile-update T-Mobile branded Samsung Galaxy Note 2 GT-N7100 krijgt kleine update

De update brengt alleen wat kleine, voor zover we kunnen nagaan onzichtbare, verbeteringen naar de bij T-Mobile aangeschafte Galaxy Note 2. De nieuwe firmware – met nummer XXUFNI2 – is nog wat nieuwer dan de laatste versie die Vodafone’s Note 2 onlangs kreeg, maar laat het Android besturingssysteem gewoon op versie 4.4.2.

Je kunt de update zoals gewoonlijk installeren via het toestel zelf, en op korte termijn ook met Samsung Kies op de PC. Heb jij dit al gedaan? Ben je al zichtbare of anderszins merkbare verschillen tegengekomen?

Galaxy deal tips

Praat mee