De Samsung Galaxy Note 4, een otter, een pinguïn, en een quokka

‘Luister, we gaan reclame maken voor de camera van de Samsung Galaxy Note 4.’ ‘Prima, maar die moet dan wel schattig zijn.’ ‘Uhm, schattig?’ ‘Ja. Want stoer is uit, en grappig is saai. En schattig wordt op YouTube goed bekeken.’ Zo gezegd, zo gedaan. En inderdaad, het is verreweg de schattigste reclame die we tot nu toe zagen voor het toestel. Of voor welk toestel dan ook, eigenlijk.

samsung-galaxy-note-4-camera-reclame-schattige-dieren De Samsung Galaxy Note 4, een otter, een pinguïn, en een quokka

En dus komen de otter, de pinguïn en de quokka één voor één langs de lens van de Galaxy Note 4 gezwommen, gewaggeld, en gehopt. En niet alleen komen we in drie filmpjes meer te weten over deze dieren, maar ook allerlei foefjes van de camera van de Note 4 worden gedemonstreerd. Sterker nog: de video’s zijn compleet opgenomen met het toestel, dat – zo concludeerden wij al in onze review van de Note 4 – over een indrukwekkende camera beschikt.

Rest ons slechts de vraag te stellen: wat is jouw favoriete dier? Van ons mag je ook iets anders kiezen hoor…
(via 1, 2)

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Praat mee