Samsung slaat vermoedelijk ook Android 4.4.4 voor de Galaxy S5, S4 en Note 3 over – direct naar Lollipop

Kun je je nog herinneren dat we concludeerden dat de Samsung Android versie 4.4.3 zou overslaan, om de Galaxy S5, de Galaxy S4 en de Note 3 direct te updaten naar Android 4.4.4?  Dat deden we respectievelijk HIER, HIER en HIER. Lachen hoor, want – zoals sommigen eerder al opmerkten – het wordt allemaal wel erg krap, met Android 5.0 Lollipop aan de horizon. En dus lijkt het erop dat ook versie 4.4.4 gepasseerd wordt.

android-4-4-3-update-overslaan-android-5-0-lollipop-samsung-galaxy-s5-s4-note-3 Samsung slaat vermoedelijk ook Android 4.4.4 voor de Galaxy S5, S4 en Note 3 over - direct naar Lollipop

Op dit moment draait de Galaxy S5 bijvoorbeeld nog op Android 4.4.2, en met de hoop dat dit toestel nog voor het eind van het jaar – tenminste ergens ter wereld – de update naar Android 5.0 zal krijgen, lijkt een korte tussenstop bij Android 4.4.4 overbodig. Dat denken wij, maar dat denken ook de altijd goed geinformeerde mannen van Sammobile.

Dus nu iedereen het er zo fijn over eens is, gaan we daar dus ook maar echt van uit. Daarmee wordt dus Android 5.0 Lollipop de volgende grote update voor de S5. S4 en de Note 3, en het zou ons slechts matig verbazing als dit straks niet ook voor andere toestellen blijkt te gelden.

 

 

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Reacties

  • Michel zegt

   In ieder geval tot de update naar Android 5.0, die volgens geruchten nog voor het einde van het jaar zou kunnen komen – maar dit zijn geruchten, dus en dus niet zeker.

   • komarac zegt

    Lekker hoor samsung nog langer wachten. Straks word 5.0 ook overgeslagen en moeten we wachten op 5.1. Vind echt slecht hoe samsung met de galaxy s serie omgaat. Want de alpha wat een minder toestel is word wel geupdate. En wij zitten nog op 4.4.2 met allerlei bugs erin. Ben al fan van samsung sinds dag 1 maar als ze zo doorgaan stap ik zeker op naar een ander merk die wel de moeite neemt voor hun high end toestel.

Praat mee