Doe eens gek, breng je sustainability rapportage in rap vorm (+werkende video)

Stel, je bent een grooooot bedrijf, en je wilt een paar belangrijke aspecten van jouw Sustainability rapportage onder de aandacht brengen. Dan huur je toch gewoon de lokale rapper Mad Clown in? Want dan, uhm, tja.

samsung-gekke-rap-video Doe eens gek, breng je sustainability rapportage in rap vorm (+werkende video)

Zo gezegd, zo gedaan. De video werd gemaakt, met daarin vooral een niet-lekker-rapbare opsomming van getallen en feiten over hoeveel vrouwen er bij Samsung werken, en hoe goed er voor hen gezorgd wordt, bijvoorbeeld tijdens en na een zwangerschap – waar natuurlijk niet zo gek veel mis mee is.

Nadat de video op YouTube al heel wat wenkbrauwen deed fronsen, besloot Samsung de video kennelijk toch maar weer offline te halen. Jammer, want hoe absurd ook, aandacht trekken deed de video wel. In ieder geval kan Samsung’s PR ook deze van haar absurd-things-to-do-lijstje schrappen 🙂

(via, video via)

Galaxy deal tips

Praat mee