Voetbal app tip: Samsung Kick nu ook met Eredivisie

Samsung’s Kick app bestaat al even. Maar grote ontbrekende was natuurlijk de Eredivisie. Tot nu dan, waardoor je nu ook naar hartelust jouw favoriete Nederlandse team kunt volgen op een Galaxy smartphone of tablet.

samsung-galaxy-kick-app Voetbal app tip: Samsung Kick nu ook met Eredivisie

In Kick vind je – indien gewenst live – uitslagen, standen, interviews, en uitgebreide statistieken. Heel veel statistieken. Van doelpunten, tot kaarten en schoten op het doel: de commentator kan op stil. En als je ook nog eens een Samsung Smart TV (2014) hebt, kun je je hart helemaal ophalen.

In de woorden van Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland Gerben van Walt Meijer:

Kick is perfect voor voetbalfans die zelf controle willen over hun voetbalbeleving, met Kick ben je niet langer afhankelijk van wat de commentator je tijdens de wedstrijd vertelt, je zoekt alle informatie die jij wilt zelf snel en gemakkelijk op.

samsung-kick-app-tablet Voetbal app tip: Samsung Kick nu ook met Eredivisie

Natuurlijk hoef je je niet te beperken tot de Eredivisie. Ook de Premier League, Bundesliga, Champions League, en nog veel meer zijn opgenomen in de app.

Zoals gezegd: Kick is gratis en voor niets te vinden in de Play Store (HIER). Maar alleen als je een Galaxy telefoon of tablet hebt.

Galaxy deal tips

Praat mee