Check zelf de features van de Samsung Gear S op je smartphone

Samsung lanceert vaak een experience app voor een nieuwe telefoon of gadget, zodat je de features ervan alvast kun checken op je huidige smartphone. Zo ook met de Gear S, en de Samsung Gear S Experience app.

samsung-gear-s-uitproberen-app Check zelf de features van de Samsung Gear S op je smartphone

Samsung kondigde de Gear S tegelijk met de Galaxy Note 4 aan, en het is een duidelijk verfijnde versie van Samsung’s eerdere slimme horloges. Tevens is de Gear S de eerste smartwatch van Samsung die over een eigen SIM kaart beschikt, waardoor je ‘m ook zonder telefoon in de nabijheid kunt gebruiken.

Dankzij de Gear S Experience app kun je het horloge op het gemak leren kennen – helaas zonder ‘m daadwerkelijk om je pols te kunnen hangen, maar dat spreekt voor zich.

samsung-gear-s-proberen-kopen-nederland Check zelf de features van de Samsung Gear S op je smartphone

In de app kun je de Gear S van alle kanten bekijken, kennis maken met de interface, en met de vele, vele functies inclusief alle fitness features.

De Gear S Experience app is nu beschikbaar in de Play Store HIER, uiteraard voor nop. De Gear S zelf is in ons land op dit moment te reserveren, onder andere bij Samsung zelf (€ 399,99, HIER). Een enkele winkel heeft ‘m zelfs al op voorraad, zoals Belsimpel (€ 399,-, HIER).

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee