Samsung Galaxy S6 heeft codenaam ‘Project Zero’ – een frisse start?

Zoals gezegd: langzamerhand komen de geruchten rond de Samsung Galaxy S6 op gang. En duikt de vermeende codenaam, waaronder Samsung het toestel ontwikkelt, op: Project Zero.

samsung-galaxy-s6-project-zero Samsung Galaxy S6 heeft codenaam 'Project Zero' - een frisse start?

Nu is de codenaam van de Galaxy S6 eigenlijk voor niet zoveel mensen relevant, hoewel de benaming Project Zero dit keer een interessante is. De laatste jaren knutselde Samsung namelijk aan haar topmodellen onder projectnamen die geletterd waren. Zo was de Galaxy S4 Project J, en de Galaxy S5 Project K.

Samsung breekt dus met een traditie, wat doet vermoeden dat de Galaxy S6 dat mogelijk ook zal doen. De naam Project Zero zou bijna kunnen duiden op een frisse start, zo denken wij wishfull.

Verder komen we vandaag niet zoveel te weten over het toestel, en het zal nog wel even duren voor we de eerste geloofwaardige geruchten tegen gaan komen. In ieder geval lijkt het erop dat Samsung’s nieuwe denkrichting – ingezet met de Galaxy Alpha en Galaxy Note 4, en doorgezet in de nieuwe A serie – ook het volgende Galaxy S topmodel moet gaan vormen. En dat lijkt ons een goede – en voor Samsung noodzakelijke – ontwikkeling.

(via)

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Praat mee