Samsung Galaxy S4 VE krijgt kleine update (unbranded en KPN)

Naast de reguliere Samsung Galaxy S4 is er sinds een tijdje ook een Galaxy S4 Value Edition (VE) in de Nederlandse schappen te vinden. Deze unbranded toestelvariant – met modelcode GT-I9515 – krijgt vandaag een kleine firmwareupdate. Update: inmiddels is de update ook voor KPN’s branded S4 VE beschikbaar.

samsung-galaxy-s4-value-edition Samsung Galaxy S4 VE krijgt kleine update (unbranded en KPN)

De update van vandaag voor de Galaxy S4 VE is bescheiden. Het Android besturingssysteem blijft gewoon bij versie 4.4.2. De nieuwe firmwareversie XXU1ANI3 brengt alleen een aantal fixes die hun werk doen zonder grote zichtbare veranderingen of vernieuwingen.

Op dit moment is deze update te installeren op de unbranded Galaxy S4 VE, dus eentje die niet direct bij Vodafone of KPN is gekocht. Heb je een branded toestel van een van deze provider? Dan volgt de update op een later datum. Op KPN’s toestelversie is de update inmiddels dus ook te installeren.

Merk jij iets na installatie van deze update?

 

Beste Galaxy S4 deals per provider

Reacties

Praat mee