Leuk voor de doe-het-zelver: Android 5.0 Lollipop op de Samsung Galaxy S3

De Samsung Galaxy S3 is nog steeds een van de meest gebruikte Galaxys, die helaas zijn eindstation bereikt heeft wat betreft nieuwe versie van het Android besturingssysteem. Tenminste, via de officiële weg. Onofficieel zijn de opties nog alles behalve uitgeput, en wordt er druk geknutseld aan Android 5.0 Lollipop voor het toestel.

samsung-galaxy-s3-android-5-0-lollipop-update-custom Leuk voor de doe-het-zelver: Android 5.0 Lollipop op de Samsung Galaxy S3

En zo is het XDA forum weer eens the place to be voor iedereen die zijn of haar weg weet in de wereld van custom ROMs, rooten, en flashen. En om maar gelijk met de deur in huis te vallen: de ontwikkeling van deze ROM bevindt zich nog in een zeer vroeg stadium, en is dus nog niet bepaald geschikt voor dagelijks gebruik. Onder andere de radio, camera, WiFi, GPS en de sensors werken nog niet.

Dat neemt niet weg dat het erg tof is om te zien dat de developercommunity – en ontwikkelaar arter97 in het bijzonder – zich op de Galaxy S3 en Android 5.0 stort, zodat het slechts een kwestie van tijd is voordat de handige doe-het-zelver ook dit toestel naar Android’s laatste stand van zaken kan brengen.

Voor alle benodigheden om met deze ROM-in-ontwikkeling aan de slag te gaan vind je op het XDA forum HIER. Dan rest ons slechts je eraan te herinneren dat alle jijzelf verantwoordelijk bent voor wat je met jouw Galaxy S3 uitspookt.

(via)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

Praat mee