Samsung Galaxy Note Edge is nu te bestellen in Nederland

Verrassend snel na de officiële aankondiging dat de Samsung Galaxy Note Edge ook naar Nederland komt, is het toestel al te preorderen. Levering volgt dan begin december.

samsung-galaxy-note-edge-preorder-kopen-nederland Samsung Galaxy Note Edge is nu te bestellen in Nederland

De Galaxy Note Edge deelt veel van de prettige eigenschappen van de Galaxy Note 4, waaronder een QHD Super Amoled scherm met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels, en een 16 megapixel camera met optische beeldstabilisatie. Natuurlijk heeft ook de Note Edge de bekende S Pen stylus, inclusief alle snufjes die zijn broertje met het platte scherm ook heeft.

In tegenstelling tot de Note 4 heeft de Note Edge in ons land een Samsung Exynos octacore processor – dezelfde die in sommige markten ook in de Note 4 te vinden is. En inderdaad, dit is een 64 bit processor.

Update: volgens Samsung’s eigen productiepagina heeft de Note Edge een 2,7 GHz quadcore processor – een 32 bit Snapdragon 805 dus. Echter, het zogeheten user agent profile van het toestel met modelcode SM-N915FY vermeldt een 1.9 GHz processor – een 64 bit Exynos dus. Verwarrend situatie, maar nu gaan we dus maar even uit van de specs van Samsung’s productpagina: een 32 bit Snapdragon soc dus.

De Galaxy Note Edge, die in ons land in een beperkte oplage zal worden uitgebracht, is nu te bestellen voor € 849,-. Het toestel, dat alleen in het zwart beschikbaar is, wordt dan rond 2 december daadwerkelijk verzonden. Je vindt ‘m in Samsung’s eigen E-store HIER.

Beste Galaxy Note Edge deals per provider

Praat mee