Samsung Galaxy Note 4 camera tip: automatische belichting eenvoudig aanpassen

In de automatische modus kun je met de camera van de Samsung Galaxy Note 4 erg mooie foto’s maken. Ook bekend is het feit dat je met een tik op het scherm in de camera app zelf het punt van focus kunt kiezen. Nieuw op de Galaxy Note 4 is dat je op een vergelijkbare manier ook de belichting snel kunt aanpassen.

samsung-galaxy-note-4-camera-tip-auto-exposure-belichting Samsung Galaxy Note 4 camera tip: automatische belichting eenvoudig aanpassen

Net als op bijna ieder ander Android toestel, kun je met een tik op het scherm van de Galaxy Note 4 scherpstellen. Maar als je je vinger wat langer op die plaats houdt, zal het toestel ook de belichting aanpassen aan de helderheid op die plek. Dat bespaart je het aanpassen van de belichtingswaarde in de menu’s van de camera app zelf, en het werkt ook met de HDR functie ingeschakeld.

Al met al is dit een kleine, maar in sommige omstandigheden handige nieuwe toevoeging, die voor het eerst op de Note 4 beschikbaar is.

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Praat mee