Samsung Galaxy Grand 3 duikt op, laat specificaties achter in benchmark

Samsung’s Galaxy Grand 2 ligt nog geen jaar in de winkels, of een toestel dat vermoedelijk de Galaxy Grand 3 is duikt op in de database van een benchmark test.

samsung-galaxy-grand-3-specificaties Samsung Galaxy Grand 3 duikt op, laat specificaties achter in benchmark

En zo komen we dus via GFXBench in één klap een flink aantal technische details te weten van het toestel, waarvan de modelcode – SM-G7200 – doet vermoeden dat het de Galaxy Grand 3 is. Zijn voorganger is tenslotte voorzien van de modelcode SM-G7100.

Het scherm van de Grand 3 heeft een diagonaal van 5,5 inch, en een 720p HD resolutie van 1280 bij 720 pixels. Als processor doet Qualcomm’s Snapdragon 410 dienst, een quadcore 64 bit chip met en kloksnelheid van maximaal 1,2 GHz. Er is 1,5 GB werkgeheugen aan boord, terwijl de interne opslagcapaciteit 16 GB lijkt te zijn.

Opvallend is dat het toestel ook op cameragebied een flinke boost krijgt: aan de achterzijde bevindt zich een 12 megapixel model, aan de voorzijde een 4,7 megapixel sensor van hetzelfde selfie-georiënteerde type dat Samsung ook in de Galaxy A3 en Galaxy A5 gebruikt.

(via 1, 2)

 

Galaxy deal tips

Praat mee