Samsung Galaxy Alpha krijgt tweede firmware update sinds release

Samsung’s eerste (deels) metalen Galaxy smartphone, de Galaxy Alpha krijgt vandaag de tweede firmware update sinds het toestel op de markt verscheen.

samsung-galaxy-alpha-wit Samsung Galaxy Alpha krijgt tweede firmware update sinds release

Om spontaan enthousiasme maar alvast te temperen: nee, het gaat hier niet om de update naar Android 5.0 Lollipop. Ook na de firmware update vandaag blijft het Android besturingssysteem nog even bij versie 4.4.4 KitKat. In ieder geval brengt de nieuwe firmware, met versie XXU2BNK3, geen grote vernieuwingen naar de Galaxy Alpha.

De update is op dit moment beschikbaar via de unbranded Galaxy Alpha zelf. Installatie via Samsung Kies is op korte termijn mogelijk. Branded Alphas – dus toestellen die direct bij een provider zijn gekocht – zullen op later datum de update ontvangen.

Heb jij deze update op jouw Galaxy Alpha geïnstalleerd? Heb jij wel veranderingen of nieuwe mogelijkheden gespot?

Beste Galaxy Alpha deals per provider

Reacties

  1. Yarrr zegt

    Ik heb de update gehad vandaag, mijn wifi verbinding lijkt echter stukken instabieler. Via mijn tab4 ben ik de hele dag normaal online. Nu een paar keer gereboot en wifi aan en uit wil helpen, maar lijkt mij geen permanente oplossing.

  2. inge zegt

    Heb nog altijd geen update naar lollipop gehad.. heb de telefoon van de zomer gekocht en mijn moeder heeft een week na mij exact de zelfde telefoon gekocht en zij heeft al wel de update gehad terwijl ze veel minder op haar telefoon bezig is.. Hoe kan dit??? Wanneer kan ik mijn update verwachten???

Praat mee