S Pen pro tip: AutoDesk Sketchbook op je Galaxy Note 4

De Samsung Galaxy Note 4 is natuurlijk gewoon een goede all round smartphone – alleen een beetje groot. Maar voor iedereen met creatieve neigingen is het dé smartphone, niet in de laatste plaats dankzij de S Pen stylus en dat grote Amoled scherm. Vergeet in dit geval niet AutoDesk Sketchbook for Galaxy te installeren.

samsung-galaxy-note-4-tip-autodesk-sketchbook-for-galaxy S Pen pro tip: AutoDesk Sketchbook op je Galaxy Note 4

Nu kun je Sketchbook natuurlijk sowieso op je smartphone installeren, alleen op de Galaxy Note 4 komt Sketchbook for Galaxy inclusief de Pro Tools, die je normaal extra dient aan te schaffen. Daarnaast is de for Galaxy versie ook nog eens speciaal geoptimaliseerd voor gebruik met de S Pen die op de Galaxy Note 4 nog een paar flinke verbeteringen mee kreeg.

Je vindt Sketchbook for Galaxy in Samsung’s eigen Galaxy Apps winkel – te vinden tussen je apps, of HIER – of natuurlijk via de Galaxy Gifts widget die standaard op je nieuwe Galaxy Note 4 geïnstalleerd is. De kosten bedragen nul euro, dus dat is mooi meegenomen.

Om je alvast – indien nodig – wat inspiratie te geven, kun je onderstaande video van Btekt checken. Het eerste deel toont wat mogelijkheden van S Note, maar het wordt pas leuk vanaf 1:50, wanneer Sketchbook for Galaxy tevoorschijn komt. Het risico: tenzij je een pro bent met dit soort dingen, kan het ook gebeuren dat je achterblijft met een gevoel van ernstige S Pen incompetentie. Dat neemt niet weg dat je een aardig beeld krijgt van wat er zoal mogelijk is met de Galaxy Note 4, de verbeterde S Pen, en Sketchbook.

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Praat mee