Opnieuw kleine update voor Samsung Galaxy S3 zonder 4G (GT-I9300)

Ondanks het feit dat de Samsung Galaxy S3 zonder 4G verbinding – de GT-I9300 dus – géén grote updates meer zal krijgen, blijven de kleine updates maar binnenrollen.

samsung-galaxy-s3-update-xxugnj2 Opnieuw kleine update voor Samsung Galaxy S3 zonder 4G (GT-I9300)

Vandaag is de unbranded Galaxy S3 aan de beurt, met een ruim 81 MB grote update naar firmware XXUGNJ2 – een nieuwere versie dan de update die de laatste tijd op een aantal branded Galaxy S3 varianten verscheen. Wel blijft het Android besturingssysteem dus gewoon staan op versie 4.3.

Volgens Samsung’s eigen, ongelukkig gespelde beschrijving van de update wordt er ‘nieuwe functianaliteit’ toegevoegd. Wij hebben in de korte tijd nadat we de update hebben geïnstalleerd echter nog niet kunnen ontdekken wat er dan nieuw zou zijn. Als jij wel iets ziet, laat het ons dan hieronder weten!

In ieder geval is de update beschikbaar via de Galaxy S3 zelf, en op korte termijn ook met Samsung Kies op de PC.

Heb jij de update ook al uitgevoerd? Aarzel niet, deel hieronder jouw ervaringen!

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

    • Henk zegt

      wanneer je de muziek app opent, kun je gelijk je nummer doorspoelen. In het menu dus. eerst moest je altijd het afspeelscherm openen om door te kunnen spoelen.

  1. Jeroen zegt

    Ik heb de update ook zojuist geinstalleerd en kan bevestigen dat ook het camera geluid nu eindelijk uitgezet kan worden. Had al een aparte stille camera app geinstalleerd maar zweer toch bij de standaard app. Dat van het muziekgedeelte weet ik niet. Daar heb ik nooit op gelet eigenlijk. Verder heb ik geen nieuwe of verbeterde zaken kunnen ontdekken.

Praat mee