Onbekende modelcode Samsung duikt op: SM-E500F

Nadat we kort geleden al een nieuwe Samsung modelcode beginnend met de letter J – de SM-J100F om precies te zijn – hadden gevonden, duikt er nu eentje op met de letter E: de SM-E500F. Mogelijk gaat het hier om nieuwe productseries, die Samsung’s smartphone portfolio overzichtelijker moeten gaan maken.

sm-e500f-zauba-samsung-e-serie Onbekende modelcode Samsung duikt op: SM-E500F

Net als de SM-J100F duikt ook de SM-E500F op in de Indiase importdatabase Zauba. En net als bij de ‘J serie’, laat ook deze modelcode ruimte voor een nummering die vergelijkbaar is met die van de onlangs al gelanceerde A-serie met daarin tot nu toe de Galaxy A5 en de Galaxy A3. Volgens dezelfde logica zien we hier dus een Samsung Galaxy E5 – maar dat is koffiedik kijken.

En dus zullen we moeten afwachten tot er meer informatie opduikt over één van deze toestellen, alvorens conclusies te trekken. Duidelijk is wel dat de volgende generatie toestellen nu al getest worden.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee