Nieuwe preview van Android 5.0 Lollipop op de Samsung Galaxy S4

Dat de ontwikkeling van updates naar Android 5.0 Lollipop voor verschillende toestellen niet stilstaat is geen verrassing. En dus zien opnieuw een preview van deze nieuwe Android versie op de Samsung Galaxy S4.

samsung-galaxy-s4-android-5-0-lollipop-update-preview-b Nieuwe preview van Android 5.0 Lollipop op de Samsung Galaxy S4

Twee weken geleden kon we al een eerste blik werpen op Android 5.0 voor de Galaxy S4, maar er is inmiddels een nieuwere firmware opgedoken, die een verder stadium in de ontwikkeling toont.

De mannen van Sammobile merken op, dat de hier getoonde firmware een stuk meer ‘af’ lijkt te zijn: er zijn nieuwe widgets aanwezig, en in het Instellingen menu zijn nu ook direct toegankelijke aan/uit toetsen aanwezig.

Opvallend is, dat de camera app van de Galaxy S4 tot nu toe ongewijzigd bleef. Mogelijk dat het werk hieraan nog moet beginnen, maar het kan natuurlijk ook dat Samsung besloot de vertrouwde interface ervan simpelweg niet te wijzigen. Duidelijk is wel, dat de camera een stuk sneller start dan in de huidige software op het toestel, dus dat is in ieder geval een grote verbetering.

Ook nu valt er nog weinig te zeggen over wanneer deze update naar de Galaxy S4 komt – maar het kan nog zeker een paar maanden duren.

Meer foto’s van de nieuwere Lollipop op de S4 vind je op Sammobile HIER. Een beknopte video kun je hieronder bekijken:

Beste Galaxy S4 deals per provider

Reacties

  1. Marco Zwetsloot zegt

    We zijn benieuwd….is dat trouwens een nieuwe trend ?
    Tijdens hele update process af en toe wat screens “lekken” zodat de gebrukers weten dat je ermee bezig bent ?

Praat mee