Meer dan 120,210 stemmen brengen de Galaxy Note Edge naar Duitsland

Weet je nog dat we afgelopen week een bericht plaatsten over een Facebook campagne waarin Duitse Samsung fans pleitten voor een internationale release van de Galaxy Note Edge? Je raadt het al, met zo’n 130.000 stemmen op Facebook heeft Samsung alsnog besloten om de Galaxy Note Edge in Duitsland te gaan verkopen.

Galaxy-Note-Edge Meer dan 120,210 stemmen brengen de Galaxy Note Edge naar Duitsland

Bij de release van het toestel hebben de Koreanen duidelijk gemaakt dat de Note Edge een ‘limited edition concept toestel’ is en daarom niet wereldwijd beschikbaar zou zijn. Maar blijkbaar kan ook Sammy niet op tegen de kracht van de massa.

Samsung heeft laten weten dat er een ‘premium editie’ (?) van de Note Edge vanaf eind November zal worden verkocht in Duitsland. De verkoop zal lopen tot het einde van dit jaar maar Samsung heeft nog niks laten weten over het officiële prijskaartje. Eerder wist het bedrijf achter de succesvolle Note serie al te melden dat de Edge ook in Amerika, Japan en Zuid-Korea zal worden verkocht.

Dus… als we het echt, maar dan ook echt heel graag willen is een Nederlandse release misschien niet eens zo vergezocht 😉

Beste Galaxy Note Edge deals per provider

Praat mee