Meer afbeeldingen thema optie Samsung’s TouchWiz interface

Nadat bij de lancering van de Samsung Galaxy A3 en Galaxy A5 bleek dat deze toestellen een – tot nu toe – uniek feature hebben waarmee de gebruiker zelf een visueel thema voor de TouchWiz interface kan kiezen, kwam gisteren nog het gerucht dat meer toestellen de optie krijgen. Nieuwe afbeeldingen suggereren dat dit inderdaad het geval is – en tonen hoe de feature er precies uitziet.

samsung-touchwiz-interface-themes Meer afbeeldingen thema optie Samsung's TouchWiz interface

Helemaal uit Iran komen een aantal schermafbeeldingen met een 1080p resolutie – een hogere resolutie dan het scherm van de Galaxy A5 en A3. Het lijkt er dus op dat deze ook in firmwares voor andere toestellen getest wordt.

Op de afbeeldingen zien we de optie om een thema in te stellen in het Instellingen menu, evenals de app waarin je een keuze kunt maken – op de afbeelding uit twee thema’s: Samsung basic, en Natural. En zoals we al dachten: er verandert meer dan alleen de achtergrondafbeelding. Ook de icoontjes krijgen een ander uiterlijk – zie bijvoorbeeld de icoontjes van het Natural thema, hierboven.

samsung-touchwiz-interface-themes-menu-168x300 Meer afbeeldingen thema optie Samsung's TouchWiz interfacesamsung-touchwiz-interface-themes-app-168x300 Meer afbeeldingen thema optie Samsung's TouchWiz interfacesamsung-touchwiz-interface-themes-icoontjes-168x300 Meer afbeeldingen thema optie Samsung's TouchWiz interface

Natuurlijk is een keuze uit twee thema’s pas het begin. We gaan er vanuit dat er, zodra de functie in toekomstige updates wordt uitgerold, meer beschikbaar zullen zijn – het liefst natuurlijk met de optie om thema’s te installeren vanuit Samsung’s Galaxy Apps markt.

(via)

 

Beste Galaxy A5 deals per provider

Reacties

Praat mee