Level Box Mini gratis bij Samsung Galaxy Note 4, Galaxy S5 Mini en Alpha

Even een kleine tip tussendoor voor wie op dit moment opzoek is naar een Galaxy Note 4, een Galaxy Alpha, of een Galaxy S5 Mini. Bestel je deze bij Vodafone in combinatie met een abonnement, dan krijg je er tijdelijk gratis een Level Box Mini speaker bij.

vodafone-gratis-level-box-speakers-note-4-s5-mini Level Box Mini gratis bij Samsung Galaxy Note 4, Galaxy S5 Mini en Alpha

De Level Box Mini is een compacte, draadloze Bluetooth speaker met een adviesprijs van € 99,99 – die je nu dus gratis kunt krijgen bij een Galaxy Note 4, S5Mini, of de Galaxy Alpha. Je vindt alle details van deze actie bij Vodafone HIER.

Overigens biedt Vodafone nog steeds zes maanden gratis Netflix én een maand gratis internet bij een Red of Red Super abonnement. Deze actie geldt samen met de hierboven genoemde Level Box Mini deals.

Beste Galaxy Alpha deals per provider

Reacties

    • Joni zegt

      Als jij een abonnement aangesloten heb via internet krijg je binnen 1 week een SMS van vodafone om je account te activeren. en als je via de winkel zelf een abonnement aansluit moet je binnen 24 uur een SMS krijgen om te activeren voor de zekerheid internet bestaat niet voor niks zoek anders met je vraag even bij Google de volgende keer of bel vodafone zelf die weten genoeg hoe of wat en de site staat natuurlijk ook vol gepropt met info suc 6 ahoooyyy

Praat mee