Leuk voor de liefhebber: maak een Note 4 van je Samsung Galaxy Note 2

Hoewel de Samsung Galaxy Note 2 inmiddels ruim twee jaar oud is – op de smartphonemarkt een respectabele leeftijd – is het een capabel toestel. Dat wisten we natuurlijk al lang, maar een custom ROM met daarin zo’n beetje alle features van de Galaxy Note 4 bevestigt dit nog een keer.

samsung-galaxy-note-2-custom-rom-note-4 Leuk voor de liefhebber: maak een Note 4 van je Samsung Galaxy Note 2

De developers van Team Electron ontwikkelden de Ditto Note 4 ROM voor de Galaxy Note 2. Deze ROM is gebaseerd op de Android 4.4.4 firmware van de Zuid-Koreaanse Galaxy S3,aangevuld een hele stapel features van de Note 4. Het resultaat is een ROM die in bijna alles – visueel, functioneel – lijkt op deze laatste.

Afkomstig van de Note 4 zijn features als Air Command, Smart Select, Photo Note, Multiwindow, Pop-up window, Side Key Panel, Ultra Power Saving Mode (!), en nagenoeg de complete interface. Al met al een indrukwekkend staaltje huisvlijt dus, van de mannen van Team Electron.

Maar – ja, daar is de ‘maar’ – om dit alles op jouw Galaxy Note 2 te krijgen is het noodzakelijk dat je je op je gemak voelt in de wereld van het flashen van custom ROMs, en alles wat daarbij hoort. Schrikt dit jou niet af, check dan alle informatie op het XDA forum. En let op: alleen jij bent verantwoordelijk voor wat je met jouw Note 2 doet!


(via)

Galaxy deal tips

Praat mee