Hiervoor gebruik je de Samsung Galaxy Tab Active

Met de Galaxy Tab Active lanceert Samsung een robuuste tablet, die speciaal voor allerlei meer of minder beschutte werkomgevingen werd uitgerust. In een aantal video’s zien we ‘m in actie op verschillende werkvloeren.

samsung-galaxy-tab-active-demo-video-ziekenhuis-logistiek-bouw-politie Hiervoor gebruik je de Samsung Galaxy Tab Active

Om duidelijk te maken waar de Galaxy Tab Active zoal tot zijn recht komt, maakte Samsung een serie video’s, waarin verschillende professionals uitleggen dat het gebruik ervan een goed idee is. En dus zien we de Tab Active voorbij komen op de bouwplaats, bij de politie, in de gezondheidszorg, en in de logistiek.

Benadrukt wordt keer op keer dat de Tab Active stevig is, tegen een slok koffie of water kan, en onder alle omstandigheden goed leesbaar blijft dankzij het heldere beeldscherm. Ook de verwisselbare batterij is juist is dit soort omgevingen erg handig – opladen kan gebeuren zonder dat de tablet buiten gebruik is.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee