Groot, groter, een 13 inch Galaxy Tab voor het einde van dit jaar?

Niet alleen smartphones zijn de afgelopen jaren flink gegroeid, ook tablets doen mee met deze trend. Nadat we begin dit jaar als kennis maakten met de Galaxy NotePRO 12.2, en zijn stylus-loze TabPRO tegenhanger, lijkt Samsung nu van plan een nóg grotere Tab te lanceren.

samsung-galaxy-notepro-12-2-pers-1 Groot, groter, een 13 inch Galaxy Tab voor het einde van dit jaar?

Volgens nieuwsbronnen in Zuid-Korea is Samsung van plan een 13 inch Galaxy Tab te lanceren. Het zou dan niet gaan om een model in de Galaxy Tab S serie – die zich onderscheidt door het Super Amoled scherm – maar om een tablet met LCD scherm.

Samsung zou zich met een dergelijke XXL tablet op de professionele markt begeven, waar tablet-laptop hybrides rondwaren, en waar onder meer Microsoft zich met haar Surface Pro 3 tablet PC thuisvoelt. Het is niet uit te sluiten dat de nieuwe 13 incher in de Note serie zal worden gevoegd, waarbij een S Pen stylus voor onderscheidend vermogen kan zorgen.

Hoewel het een beetje kort dag wordt voor de lancering van een nieuwe tablet vóór het einde van dit jaar, is het niet de eerste keer dat geruchten over een 13 inch Tab opduiken. Samsung werkt dus al enige tijd aan de dergelijk model.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee