Dual Sim Galaxy A5 gespot op Samsung’s Chinese website

Eigenlijk was het ook maar een kwestie van tijd, maar gouwe ouwe Sammobile heeft vandaag een Dual-Sim variant van de Samsung Galaxy A5 gespot op de Chinese website van Samsung.

SM-A5000ZSACHC-237966-0-1024x682 Dual Sim Galaxy A5 gespot op Samsung's Chinese website

Het feit dat het toestel op de Chinese website is gespot is echter geen verassing. Dual-Sim toestellen lijken het namelijk ontzettend goed te doen in opkomende smartphone markten en Samsung wil hier overduidelijk een graantje van meepikken.

Wat betreft specificaties is er eigenlijk niks veranderd. Onder de motorkap (en op het display) zien we nog steeds dezelfde hardware als in de Galaxy A5 die Samsung eerder deze maand officieel onthulde. het lijkt er echter wel op dat de dual-sim variant als eerste in China wordt verkocht en daarna pas de ‘normale’ versie.

Wat betreft prijs, release datum en andere release locaties heeft Samsung nog niks laten weten. Uit ervaringen durven we te zeggen dat de kans zeer klein is dat we hier in Nederland (of elders in Europa) de dual-sim A5 officieel gaan verwelkomen. Gebruikers die per se een dual-sim toestel- willen/nodig hebben kunnen natuurlijk altijd het toestel online bestellen en vanuit China laten bezorgen zodra het beschikbaar is.

Beste Galaxy A5 deals per provider

Reacties

  1. Lars H zegt

    Haha. had ik dat niet hier ook gecomment? 😉
    //www.galaxyclub.nl/2014/10/samsung-galaxy-a5-duikt-op-in-winkel-verraadt-specs-en-prijsindicatie/

Praat mee