Samsung Galaxy Note 4 review

We zullen je een verhandeling over de geschiedenis van Samsung’s Galaxy Note serie besparen. Ja, het zijn grote smartphones, en ja, ze blijken populair. Nu ligt de Samsung Galaxy Note 4 voor ons, en is het tijd om een aantal vragen over het toestel te beantwoorden. Hoe is het toestel in de dagelijks leven? Wat is het eigenlijk voor een telefoon? En last but not least: is hij zijn geld waard?

samsung-galaxy-note-4-review-1 Samsung Galaxy Note 4 review

Om je het lange verhaal van onze volledige Galaxy Note 4 review te besparen, verklappen we alvast de belangrijkste conclusies. Zo zijn wij bijzonder te spreken over:

  • het beeldscherm, en de camera,
  • de vormgeving, waarbij Samsung gelukkig niet koos voor een volledig aluminium behuizing,
  • en het supersnelle opladen
  • krachtige multitasking features, al dan niet met S Pen

Minpuntjes zijn schaarser:

  • geen IP67 water- en stofdichte behuizing,
  • en het kan even duren voor je echt gebruik leert maken van alle (multitasking) mogelijkheden

Al met al is de Galaxy Note 4 een erg complete smartphone, en dat niet zozeer door de hoeveelheid features, maar omdat het toestel als totaalpakket meer nog dan zijn voorgangers het idee ‘computer in je broekzak’ belichaamt. Het is een flexibel apparaat, waarbij de losse onderdelen – scherm,camera, maar ook de S Pen – stuk voor stuk goed tot zeer goed zijn, terwijl je ook nog eens optimaal gebruik kunt maken van dat grote scherm met al die pixels. De Galaxy Note 4 is méér dan een grote telefoon – dit aspect komt beter tot zijn recht dan bij de voorgangers.

Of de Galaxy Note 4 zijn hoge prijs waard is hangt er vanaf wat je verwacht. Wil je gewoon een grote telefoon? Dan zijn er goedkopere alternatieven – ook al hebben die niet dit scherm, noch deze camera. Wil een apparaat dat zich moeiteloos door alle gebruiksscenario’s slaat die je kunt bedenken – privé, zakelijk, creatief, werk, ontspanning, studie, en meer – én je budget laat het toe? Dan is de Note 4 wat ons betreft zijn hoge prijs wel degelijk waard.

Oké, het bovenstaande komt natuurlijk niet uit de lucht vallen. Wil je weten hoe we tot deze conclusies zijn gekomen? Lees dan de volledige Galaxy Note 4 review HIER.

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Praat mee